Márk ...
A következő úriembert otthonában látogattam meg. A lakás fényviszonyai tökéletesek voltak, Márk pedig végigaludta a fotózást ... és csak egyszer pisilte le a takarómat. :)


Babafotózás ... de még milyen baba ... A következő hölgy és úr 11 napos.
Angélának és Ottónak már van két nővére, úgyhogy Niki, az anyukájuk nem nagyon unatkozik mostanában. :)Franciska ...A most következő gyönyörűség 7 napos és nagyon jól választott helyet magának, mert olyan szeretettel veszik körül, amely már szinte tapintható.
Hogy lefotózhassam a "kishölgyet" várnom kellett egy kicsit, de  addig is legalább megvitattuk a világ nagy dolgait. :))

Kristóf...Kristóf 12 napos és nagyon jó baba volt a fotózás alatt. A kánikula ellenére végig takargattuk, mert nagyon szereti a meleget és ha nem érezte a pihe-puhaságot maga körül rögtön libabőrös lett.
... fityisz ... :)

Kamilla ...Kamilla 10 napos, és én "látogattam" meg Őt.
A  fényviszonyok ugyan nem voltak tökéletesek, de Kamilla apukájának segítségével rögtönöztünk egy gyors műtermet. :)))  Így hol természetes fénynél, hol műfénynél fotóztam ... Kamillának persze tökéletesen mindegy volt, mert édesdeden aludt. :)

Adrián 2. kör ...Az ígért 2. kör kicsit megkésve .... és egy pici "werk" , köszönet érte Batiz Zitának ... :)


Fotó: Batiz ZitaAdrián ...
Adrián 8 napos és minden nő álma. Először is jó fej szülei vannak, másodszor tisztán és jó illatúan hagyta el a takaróimat (sehol egy gyanús folt), harmadszor ilyen nyugis pasival én még nem találkoztam (végig aludt, akárhogy pakolgattuk)  ..... és nem utolsó sorban sokat mosolyog álmában.
( Mivel ilyen jó "modellem" volt lesz Róla egy második kör is, werk fotókkal együtt. :))


Szonja ...
Szonját tegnap látogattam meg. Mikor mentem már aludt, de ahogy elkezdtük a fotózást fel is ébredt. Többszöri próbálkozás után rájöttünk, hogy azt szereti, ha szorosan be van bugyolálva. Aztán, amikor már mélyen aludt, megszabadítottuk a  "takarójától". Nem is baj, mert a fotózás vége felé, már kánikula volt a nappaliban. :)
Íme a két hetes Kistündér:Angéla ...A most következő angyali csöppség 2 hetes, és jóval hamarabb jött mint azt anyukája várta.
Angi úrihölgy volt, nem hagyta magát fotózni csakis úgy, ha jól betakargattuk vagy bebugyoláltuk valamibe.

Ricsi ...


Ma egy nagyon helyes kis családnál jártam, ahol Ricsit ,a legifjabb ( 7 napos!) családtagot fotóztam. Sokat vártunk az elalvásra, de nagyon megérte, mert nagyon aranyos képeket tudtunk készíteni.
Köszönet Nórának, kis modellem anyukájának, a sok segítségért, a végtelen türelméért és a mókás délelőttért.:)
<1234