WORKSHOP ...


Bizony. :)
Az évek során, sokan megkerestek azzal kapcsolatban, hogy tartok-e workshopokat, esetleg magánoktatást.
A válasz, mindig a "sajnos nem" volt, annak ellenére, hogy nagyon jól esett, hogy megkerestek ilyesmivel.
Egyrészt 3 gyerek mellett az ember soha nem érzi azt, hogy van ideje másra is, mint a megszokott, bevált menetrendet követni, másrészt valahogy mindig azt éreztem, hogy nekem is van még tanulnivalóm. 
Ez utóbbi nem változott, de úgy érzem a fotózás ezen területén már elég magabiztosan mozgok ahhoz, hogy amit tudok, azt megosszam másokkal is.


Az első workshop témája a kismama fotózás lesz.
Jöhetnek azok, akik szeretnek fotózni és csak érdeklődnek a téma után, de azok is, akik ezzel szeretnének foglalkozni, vagy esetleg már ezzel foglalkoznak, de szeretnének irányítottan gyakorolni.
A workshopot azoknak ajánlom, akiknek van saját fényképezőgépük, amelyet nagyjából ismernek és több-kevesebb sikerrel :) manuális módban is tudják használni.
Fontos, hogy tudd, mi a photoshop, de nem feltétel, hogy teljes körűen ismerd.
Az utómunkában az alapoktól indulunk a bonyolultabb dolgok felé, tehát aki már gyakorlott PS használó, annak nem ez a megfelelő oktatási forma.
 
Mivel a workshop 1 napos, nem alkalmas arra, hogy tökéletesen elsajátítsd az összes tudnivalót fotózással, utómunkával kapcsolatban, de jó lehetőség a gyakorlásra. Egy izgalmas, színes nap, ami lehetőséget ad arra, hogy egységében lásd ennek a témának a szépségét, igényes kivitelezését, illetve lehetőséget ad apró trükkök elsajátítására, hasznos tippek alkalmazására. Ezenkívül, olyan emberekkel találkozhatsz, akik érdeklődnek a téma iránt, így akár a jövőben segíthetitek is egymást.
 
Az oktatás 1 napos, maximum 4 fős.
  MEGJEGYZÉSEK:

MEGJEGYZÉS ÍRÁSA

Így hívnak:
Ezt üzenem:
Ezt látom a képen:
Mindhárom mezőt ki kell tölteni.